Lumo Companyn uusin kantaesitys Lontoossa

  • Lumo Company: LOLA
  • Lumo Companyn Wigsby-teos kantaesitetiin Oulun juhlaviikoilla.
  • Lumo Company: Wigsby
  • WireDo teos La Merce -festivaalilla Barcelonassa Parc de Ciutadella -puistossa.

Lumo Companyn uusin teos LOLA saa ensi-iltansa 3.10.2018 Jacksons Lane -teatterissa Lontoossa. Ensi-iltaa seuraa toinen esitys 4.10.2018. Lola on tunnin mittainen nykysirkusteos, jonka kantavana teemana on muistihäiriö ja dementia. Koko työryhmä viimeistelee parhaillaan teosta Lontoossa. Hanna Moisalan ja Angeliki Nikolakakin esittämän LOLAn ohjaa Taina Kopra. Valosuunnittelu on Ville Finnilän käsialaa ja puvustuksesta vastaa Kitte Klemettilä. Teoksen on tuottanut Lumo Company/ Zoe Munn ja sitä ovat tukeneet Alfred Kordelinin säätiö, TelePart, Jacksons Lane, Sea Change Arts, Sea Monkey ja Lontoon Suomi-instituutti.

Lumo Companyn teos Wigsby sai ensi-iltansa elokuun lopussa Oulun Juhlaviikoilla. Tämän jälkeen Wigsby esitettiin sekä Muhoksella että Helsingissä Kansallismuseolla. Wigsby on ulkoilmateos, jossa kuusi suomalaista nuorallatassijaa kohtaavat kolmella vaijerilla. Teos suuntaa festivaaleille kesällä 2019.

Edinburg Fringe -festivaalin jälkeen WireDo -teos vieraili syyskuussa Barcelonassa La Merce -festivaalilla. WireDo esitettiin nelipäiväisellä festivaalilla kuusi kertaa eri mittaisina versioina. Sää helli ja oli helle, yleisö viihtyi.

Lisätietoa Lumo Companysta: www.lumocompany.com

Seuraa Lumo Companya Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!

(Lähde: Lumo Companyn tiedote 1.10.2018)