Kurssit: Muodon manifestit 24.-25.11. Tampere

Sirkus Faktorin kurssitoimintaa sirkusalan ammattilaisille:

MUODON MANIFESTIT

Millaisia arvopohjia ja maailmasuhteita sirkus- ja tanssitaiteilijoina tuottamamme liikemateriaali heijastelee? Kuinka voimme tiedostaa omaa työskentelyämme ohjaavaa valinnantekoa? Miten rakennamme itsellemme luentaa näkemästämme liikkeestä?
Tällä viikonlopun mittaisella sirkus- ja tanssitaiteilijoille suunnatulla tiiviskurssilla ehdotetaan tapoja pureutua liikkeellisen taiteen prosesseihin. Kurssilla lähestytään aihetta fyysisen harjoituksen, keskustelun sekä pienryhmätyön kautta. Kurssilla pyritään luomaan harjoituksen tilaa, jossa sekä sirkus- että tanssitaiteilijat voivat lähestyä alojensa reuna-alueita.

OPETTAJA:

IIRO NÄKKI
Iiro Näkki on tanssi- ja sirkustaiteen parissa työskentelevä koreografi, esiintyjä ja opettaja. Hän on valmistunut koreografiksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulusta (MA, 2018) ja työskennellyt esittävän taiteen kentällä monipuolisesti nykytanssista Peking-oopperaan. Hän on opettanut lattia-akrobatiaa, nykytanssitekniikkaa, kiinalaista tolppaa ja paritekniikoita aloittelijoista ammattiopiskelijoihin kansainvälisesti ja pyrkii tekemään taiteellista tutkimusta sirkustaiteen rakenteissa.
Kurssi toteutetaan yhteistyössä TREenit ry:n ja Sirkuksen tiedotuskeskuksen kanssa. Kiitämme sydämellisesti!

AIKA:
la 24.11. klo 10-15.30 (sis. tauon)
su 25.11. klo 10.00-15.30 (sis. tauon)

PAIKKA: Kuivaamo (Tehdaskartanonkatu 24, Tampere)

HINTA: kurssi on ilmainen. Osallistujamäärä on rajattu. Kurssilaisilta toivotaan esitystä 24.11. illalla järjestettäviin Sirkus Faktorin pikkujouluihin. Esiintyminen ei ole ehto kurssille osallitumiseen. Mikäli halukkaita kurssilaisia on enemmän kuin kurssipaikkoja, etusijalle asetetaan ne taiteilijat, jotka esiintyvät. Kerrothan siis jo ilmoittautumislomakkeessa mahdollisesta esiintymisestä.

Ilmoittautuminen osoitteessa www.sirkusfaktori.fi/kurssit/