FinFringe -festivaali etsii esityksiä ohjelmistoonsa

Turun ensimmäinen fringe-tapahtuma FinFringe järjestetään toukokuussa 2019 Åbo Svenska Teaterin kolmella näyttämöllä. Tapahtuman kansainvälinen esiintyjähaku on auki 30.11.2018 klo 23.59 saakka.

FINFRINGE on kaikille avoin esittävän taiteen festivaali. Esitykset kestävät alle tunnin ja vaihtuvat nopeasti. Sinä tuot esityksen, markkinoit sitä annetuissa raameissa, huolehdit esityksen lavalle, esiinnyt ja viet esityksen pois. Tapahtuma hoitaa esiintymispaikan, etukäteismarkkinoinnin, tekniikan henkilökuntineen, lipunmyynnin ja myynnin tuloutuksen esiintyjälle sekä yhden aterian päivässä per esiintyjä.

Kaikki lajit ja niiden kombinaatiot ovat tervetulleita hakemaan mukaan. Etsimme esim. teatteria, sirkusta, tanssia, nukketeatteria, burlesqueta, tarinankerrontaa, performanssia, poikkitaiteellisia esityksiä sekä kaikkea muuta, mitä voi kutsua esitykseksi.

Katso lisää ja hae Fin Fringe -festivaalin sivuilla: http://www.finfringe.fi/?page_id=140