Duo CiRc2M vieraili Cupula Circus Village Festivalilla Portugalissa 

  • CiRc2m:n Marjut Hernesniemi ja Myrsky Rönkä Cupula Circus Village -festivaalin palkintojen jaossa.
  • cir2m Kuva: Janne Lehtilä

Turusta ponnistava duo CiRc2M oli osana festivaalin Só Circo -showcaseiltaa, missä eri sirkuskoulujen edustajat esittivät omia nykysirskusnumeroitaan. Duon jäsenet Myrsky Rönkä ja Marjut Hernesniemi edustivat Turun Ammattikorkeakoulun Taideakatemiaa vertikaaliköysinumerollaan. Illan päätteeksi heidän teoksensa palkittiin Innovaatio-palkinnolla.

Cupula Circus Village -festivaali järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Paikkana toimi Villa de Gaian kylä lähellä Portoa. Festivaaliin kuului Só Circo -illan lisäksi työpajoja, nykysirkusteoksia, katusirkusta, luentoja, musiikkia sekä tietysti hyvää ruokaa ja viiniä.

Seuraavaksi duo CiRc2m suuntaa Sirkus Faktorin residenssivieraaksi juonimaan tulevaa teostaan.

Seuraa CiRc2m:tä Facebookissa ja Instagramissa!