Tykkimäen sirkuskoulu hakee pääohjaajaa

Tykkimäen sirkuskoulu hakee pääohjaajaa vuodenvaihteesta 1/19 eteenpäin.

Nykyinen pääohjaajamme ottaa vastaan uudet haasteet, ja lähtee esiintyväksi sirkustaiteilijaksi sinne missä talvellakin paistaa aurinko ja on lämmintä.

Tykkimäen sirkuskoulu on toimiva, vuosien kokemuksella hioutunut tervepäisten aikuisten hallinnoima yhdistys. Pienimmät harrastajamme ovat vauva- ja taaperoikäisiä, vanhemmat harrastajat jo yli 10 vuotta harrastaneita oman lajinsa osaajia. Harrastajamäärämme on noin 150.

Olemme pidetty kumppani eri urheiluseurojen erätauoilla. Yhteistyö Kouvolan kaupungin kanssa on näkyvää.

Hyvin sujuva treenitoiminta, alakoulukiertueet ja päiväkodit – erinäköiset sirkustyöpajat, oma kevätsirkusesitys, kesäleiri, Tykkimäen huvipuiston huvilavettiviikko, yksityistilaisuudet ja muut esiintymistilaisuudet, vierailut muissa sirkuskouluissa ja ties vaikka mitä mahtuu kalenteriimme.

Meillä on hakusessa pääohjaajaksi sellainen hyvä tyyppi, joka tulee juttuun niin pienten kuin vähän isompien kanssakin. Vastaisit treenitoiminnasta ja kehittäisit yhdessä huoltojoukkojemme kanssa jo valmiiksi hyvällä fiiliksellä rakennettua sirkuskoulua. Organisointi kykyäsi tarvitaan, kun yhdessä harrastajiemme kanssa ideoisit esiintymisnumeroita ja veisit näitä keikoille.

Palkkaus tanssinopettajien TES:in mukainen. Tunteja kertyy sen verran että tällä elää. Tehtävä vaatii sitoutumista Kouvolan seudulle.

Tarvittaessa tutustutamme sinut Kouvolaan ja autamme asunnon hankinnassa.

Lisätietoja
Mika Vanhatalo, pj
Puh. 0500 990 681

www.tykkimaensirkuskoulu.fi