Strategia kansainvälistymisen tukena – koulutus tanssin ja sirkuksen ammattilaisille

Taiteilija/tuottaja, kaipaatko selkeämpiä suunnitelmia ja työkaluja kansainvälisen työsi tueksi? 

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät kansainvälisesti toimiville ja kansainvälisen uransa alussa oleville tanssin ja sirkuksen kentällä toimiville taiteilijoille ja tuottajille kaksipäiväisen koulutuksen, jonka tavoitteena on osallistujien oman kansainvälistymisstrategian luominen, vahvistaminen ja kirkastaminen.

Työpajamuotoiseen koulutukseen mahtuu mukaan 16 taiteilijaa/tuottajaa, joiden on sitouduttava osallistumaan molempiin koulutuspäiviin. Koulutus on osallistujille ilmainen ja se sisältää ennakkotehtäviä.

Tiedotuskeskukset valitsevat koultukseen osallistuvat lyhyiden motivaatiokirjeiden perusteella, joiden pohjalta koulutuspäivien sisällöt suunnataan vastaamaan mahdollisimman hyvin osallistujien tarpeita. Koulutuksen kieli: suomi/englanti.

HUOM! Pari paikkaa vapaana sirkusryhmien osallistujille! Hae mukaan 4.10. mennessä sähköpostitse:
– Kerro lyhyesti itsestäsi/ryhmästäsi ja kansainvälisestö toiminnastasi – miksi haluat osallistua koulutukseen?

Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus (Mariankatu 15 B, 00170 Helsinki)

OHJELMA

Keskiviikko 24.10.

9:30-10 Aamupala
10-12:00 Kansainvälistymisen haasteet ja mahdollisuudet
Sari Lakso / tuottaja
Heli Lampi / tiimijohtaja, viestintä ja promootio, Music Finland
Karen Toftegaard / WILDTOPIA (DK)
12-13:00 Omakustanteinen lounas
13-17:00 Työpaja: Oman kv-strategian tekeminen | Karen Toftegaard & Gitte Nielsen
Miksi ja miten toimia kansainvälisesti? Miten tunnistaa oman työn kansainvälinen potentiaali? Minkälaista tietoa/materiaalia kansainväliset venuet ja festivaalit kaipaavat teoksista (PR , tekniset tiedot)? Työpajoissa osallistujat luovat itselleen strategian, joka sisältää oman kansainvälistymisen kannalta merkitykselliset seuraavat askeleet. Kieli: englanti.

Torstai 25.10.

9:30-10 Aamupala
10-12:00 Työpaja ja mentorointi: Karen Toftegaard & Gitte Nielsen
Oman kv-strategian tekeminen jatkuu, 15 minuutin mentorointisessiot
12-13:00 Omakustainen lounas
13-15:00 Työpaja ja mentorointi: Karen Toftegaard & Gitte Nielsen: Oman kv-strategian tekeminen jatkuu, 15 minuutin mentorointisessiot. Kieli: englanti.

————————————-

ASIANTUNTIJAT

SARI LAKSO (bio tulossa myöhemmin)

HELI LAMPI, tiimijohtaja (viestintä, promootio) | MUSIC FINLAND on suomalaisten musiikkialan ammattilaisten apuna ja kumppanina kansainvälistymisen eri vaiheissa. Music FInlandin asiakkaita ovat kaikki kansainvälistymiseen ja vientiin tähtäävät suomalaisen musiikin ammattilaiset ja yritykset.

KAREN TOFTEGAARD (DK) is a cultural entrepreneur who has developed festivals and an award-winning outdoor gallery. She is the managing director at the PR company Karen Toftegaard ApS and works as International Project Manager at the performing arts festival CPH STAGE. For 7 years Karen was part of the start up-teams at the subsidized Danish theatres Camp X and Republique – promoting international and Danish theatre in Denmark. Karen is the published author of “Brug din kreativitet” (2014) – Use your creativity and has worked as facilitator, mentor and trainer at a.o. The Royal Danish Music Academy, The Danish National School of Performing Arts, Scandination Academy of Fashion Design and The School for Film and Theatre, The Project Center at Dansehallerne, SubUrban Dance Festival and with persons individually.

Producer and manager GITTE NIELSEN (DK) produced the action comedy BLAM! by Kristján Ingimarsson Company, which is one of the most successful internationally touring shows from Denmark (more than 300 shows in 17 different countries and still touring). For 11 years she was producer at Kristján Ingimarsson Company. That means she has concrete experience in how to make international touring, collaborate with international agents and touring networks in other countries. Additionally she is a Coordinator at the Mentor Programme for Producers at The Development Platform for the Performing Arts.

Creative production and Promotion company WILDTOPIA is founded by the creative producers Gitte Nielsen and Karen Toftegaard in March 2018.