Sirkus Supiaisen syksyn avaus: Oman NÄYTTÄMÖ-tilan avajaiset ja Pilke!-festivaali

Sirkus Supiaisen syksy käynnistyy syyskuun alussa festivaalitunnelmissa  lapsille ja nuorille suunnatulla Pilke! -festivaalilla. Samalla avaamme oman NÄYTTÄMÖ-nimisen esittävän taiteen vierailunäyttämömme Joensuussa.

PILKE! – esittävän taiteen festivaali lapsille ja nuorille Joensuussa 7.–15.9.2018

Sirkus Supiaisen uudessa NÄYTTÄMÖ-teatterissa (os. Pilkontie 7, Joensuu) järjestetään lapsille ja nuorille suunnattu esittävän taiteen festivaali, jonka ohjelmistossa laadukasta ohjelmaa 7.–15.9.2018. Festivaalilla haluamme tuoda esiin ja edistää lastenkulttuuria, inspiroida ympärillä olevia ihmisiä ja olla rakentamassa parempaa, yhteisöllistä ja tapahtumarikasta Pohjois-Karjalaa.

Festivaalin ohjelma koostuu lapsille ja nuorille suunnatuista ammattilaisten toteuttamista sirkus- ja teatteriesityksistä. Festivaalin yhteydessä järjestetään myös sirkustyöpajoja aiheesta kiinnostuneille.

Pilke!-festivaalin ohjelmisto lisätietoineen löytyy Sirkus Supiaisen sivuilta.

Tervetuloa NÄYTTÄMÖ-teatterimme avajaisiin

Sirkus Supiainen avaa NÄYTTÄMÖ-nimisen esittävän taiteen vierailunäyttämön Joensuussa 7.–8.9.2018.

Joensuu ja itäsuomalainen yleisö pääsee nauttimaan NÄYTTÄMÖLLÄ korkeatasoisesta ja mielenkiintoisesta sirkustaiteesta sekä teatterin ja tanssin huippuvierailuista. Tämä jos mikä on rohkea avaus ja sopiva tapa juhlistaa #circus250 juhlavuotta.

NÄYTTÄMÖ toimii ensisijaisesti Sirkus Supiaisen kotinäyttämönä. Haluamme tarjota tilaamme myös muiden teatteri- tanssi- ja sirkusryhmien ja mm. esittävän taiteen oppilaitosten käyttöön. Tilaa voi vuokrata myös muihin sopiviin tilaisuuksiin, tapahtumiin tai juhliin. Tavoitteemme on, että NÄYTTÄMÖ-esitystilasta voi hyötyä laaja joukko joensuulaisia kulttuuritoimijoita ja -yhdistyksiä. Teatteriin on esteetön kulku.

Lisätietoa ja NÄYTTÄMÖn syyskauden ohjelmiston löydät Näyttämön omilta sivuilta.

Hae NÄYTTTÄMÖn ohjelmistoon vuodelle 2019

Haemme ehdotuksia sirkus, tanssi- ja esittävän taiteen aloilta NÄYTTÄMÖn kevään ja syksyn 2019 ohjelmistoon. Vapaamuotoinen ehdotus voi olla vierailuesitys tai yhteistuotantona tuotettava kantaesitys. Ehdotuksia otetaan vastaan sirkus, tanssi- ja esittävän taiteen ammattilaisilta, ja hakijana voi olla yksittäinen taiteilija tai työryhmä. Haun kautta valitun ehdotuksen tuotantomallista neuvotellaan Sirkus Supiaisen ja tekijän välillä. Tekijältä edellytetään omarahoitusosuutta. Katso hakuilmoitus täältä!

Supiaisen sirkuskoulu Joensuussa

Sirkus Supiaisen sirkuskoulu toimii Joensuussa avatussa NÄYTTÄMÖ-salissa Ote–Kiipeilykeskuksen yhteydessä osoitteessa Pilkontie 7, Joensuu. Uusien oppilaiden ilmoittautuminen lukuvuodelle 2018–2019 käynnistyi keskiviikkona 1.8.2018. Lisätietoa Supiaisen sivuilta.