Sirkus Faktorin syksyssä residenssejä, vapaaharjoitusvuoroja ja kursseja

  • VILUS, kuvassa nuorataiteilija Vilhelmiina Sinervo ja saksofonisti Suvi Linnovaara. Kuva: Paavo Pykäläinen
  • TRACES OF HOOPING // SOUND OF CREATING. Kuvassa Henna Lapinlampi. Kuva: Sami Heinikoski

Tampereella toimivan Sirkus Faktorin syyskausi starttasi 26.8. ensimmäisten residenssivieraiden saavuttua Kuivaamolle. Vilhelmiina Sinervo ja Suvi Linnovaara työstivät sirkusta ja musiikkia yhdistävää projektiaan. Samanaikaisesti Faktorin residenssissä työskenteli myös Henna Lapinlampi, joka yhdistää vannetanssia ja kuvataidetta. Syyskaudella saamme residenssivieraita vielä kahdessa jaksossa.

Vapaavuorot käynnistyvät tiistaisin 4.9. ja jatkuvat aina 11.12. saakka. Katso lisätietoja Facebook-tapahtumasta.

Vapaavuorojen lisäksi syksyllä on tarjolla erilaisia kursseja niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Syyskuussa on vuorossa Atte Niittykankaan ohjaama kehonhuoltokurssi jalkojen hyvinvoinnista lauantaina 15.9.2018. Syyskauden kurssitoiminnan näet kokonaisuudessaan täältä.  Erityisesti ammattilaisille sopivista kursseista ilmoitamme myös Sirkuksen tiedotuskeskuken sivustolla.

Uudet nettisivut osoitteessa www.sirkusfaktori.fi ovat auki ja sieltä löydät kattavasti tietoa Sirkus Faktorin toiminnasta sekä perustietoa tilasta, jota Sirkus Faktori käyttää.

Seuraavaksi sormet ja aivojen ahkerat solut alkavat hahmottamaan tulevaisuuden suunnitelmia kirjalliseen muotoon, jotta syksyn hakemuspapereissa olisi timanttisesti esitettynä sirkustaidetta edistävät ja sirkustaiteilijoiden työskentelyä parantavat toiminnan muodot. Rahoitus jatkukoon!

(Lähde: Sirkus Faktorin tiedote 4.9.2018)