Drake Arts Center -residenssi Kokkolassa

Drake Arts Center on kansainvälinen taitelijaresidenssi, joka sijaitsee Kokkolan vanhankaupungin, Neristanin sydämessä. Residenssi tarjoaa vierailevalle taitelijalle asuintilat noin 40 m2 puutalossa, Kotimuseon pihapiirissä. Oleskelujaksojen pituus vaihtelee viikosta kuuteen kuukauteen.

Drake Arts Center ohjelman kautta pyritään ennakkoluulottomasti lisäämään eri taiteenalojen keskinäistä vuorovaikutusta takaamalla residenssivieraalle kosketuspinta alueella toimiviin kulttuurilaitoksiin. Toivottavaa on, että taiteidenvälinen dialogi tavoittaa paikallisen yleisön. Tämän vuoksi etusijalla vieraiden valinnassa ovat ne hakijat, jotka tarjoavat konkreettista taiteellista ja/tai julkista produktiota vierailunsa yhteydessä tai sen jälkeen. Tuotos voi olla muodoltaan taideteos, julkinen esiintyminen tai avoin luento.

Haku 30.9.2018 mennessä.

Lue lisää