Bisnes ja kulttuuri -seminaari 2018 Tampere-talossa 24.9.2018

Tampere-talon Bisnes & kulttuuri -seminaari keskittyy 24.9. teemaan Partnerships – Miten muualla onnistutaan?

Upeita puheenvuoroja menestyneiltä huippuammattilaisilta. Mukana muun muassa urheilun ja teatterin superammattilainen Alpo Suhonen, Tallinnan bisnesmoguli ja Telliskivi Creative Cityn perustaja Jaanus Juss sekä todellinen tehonainen ja Porin Ässien toimitusjohtajana tutuksi tullut Eeva Perttula.

Seminaari rakentuu asiantuntijoiden puheenvuoroista ja kaikille seminaarin osallistujille tarkoitetuista pyöreän pöydän keskusteluista. Pyöreissä pöydissä osallistujat pääsevät keskustelemaan ja verkottumaan kulttuurin ja yrityselämän edustajien kanssa. Seminaari on tänä vuonna osallistujille maksuton.

Tilaisuuteen vaaditaan ennakkoilmoittautuminen viimeistään 19.9. mennessä, vain 150 ensimmäistä ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tilaisuuden juontaa Paulina Ahokas.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen Tampere-talon sivuilla.