Yhteispohjoismaimainen verkottumistilaisuus Edinburgh Fringe -festivaalilla 5.8.

Sirkuksen tiedotuskeskus oli mukana yhteistyössä Edinburgh Fringe 2018 -festivaalilla järjestetyn Nordic reception -tilaisuuden toteuttamisessa. Tilaisuuteen osallistui noin sata presentteriä, joille esiteltiin festivaalin pohjoismaista ohjelmistoa,  Suomesta sirkusteokset Lumo Companyn WireDo ja Circo Aereon The Artist.

Tilaisuuden organisoi tanskalainen tuotantotoimisto Wildtopia ja yhteistyössä olivat mukana myös The development Platform for Performing Arts Denmark, Performing Arts Hub Norway, From Start to Finnish, Teater Grob, Embassy od Danmark in the UK ja Embassy of Sweden in London.

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää Edinburgh Fringe -festivaalille myös sirkusalan toimijoille suunnatun verkottumismatkan 17.–20.8.2018. Sille osallistuvat Kalle Nio (WHS) ja Antti Suniala (Race Horse Company) sekä matkan vetäjänä Sari Lakso (Kallo Collective). Osallistujat valittiin viime keväänä avoimen haun kautta.