Tiedotuskeskus mukana FiraTàrrega -festivaalilla ja messuilla 5.–9.9.

Kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen ja toiminnanjohtaja Lotta Vaulo osallistuvat Espanjassa Tàrregassa järjestettävälle katutaiteen ja sirkuksen kansainväliselle FiraTàrrega- festivaalille 5.–9.9. Tiedotuskeskus esittelee suomalaista sirkusta festivaalille saapuville presenttereille suunnatuilla esittävän taiteen messuilla. Tiedotuskeskus järjestää festivaalin yhteyteen myös sirkusalan ammattilaisille suunnatun verkottumismatkan Tarregaan ja Barcelonaan. Festivaalin ja messujen lisäksi osallistujat vierailevat alueen keskeisissä sirkusorganisaatioissa. Verkottumismatkalle osallistuvat Reija Tapaninen (Sirkus Faktori), Maria Peltola (Wise Fools) ja Kalle Lehto (Race Horse Company). Osallistujat valittiin viime keväänä avoimen haun perusteella.

Lisätietoja: Toiminnajohtaja Lotta Vaulo