Tiedotuskeskus mukana BNCN-kokouksessa Tanskassa 9.–10.8.2018

Tiedotusassistentti Kirsi Kähkönen osallistuu Sirkuksen tiedotuskeskuksen edustajana Baltic Nordic Circus Networkin (BNCN) vuoden toiseen verkostokokoukseen Tanskan Odensessa 9.–10.8.2018. Kokousta isännöi ensimmäistä kertaa Dynamo – Workspace for circus & performing arts, joka järjestää myös Dynamo Circus Festivalin välittömästi kokouksen jälkeen 10.–11.8.2018.

Nyt toista kertaa järjestettävä festivaali tuo lavalle sirkusryhmiä eri puolelta Eurooppaa ja tarjoaa yleisölle myös mahdollisuuden osallistua erilaisiin sirkustyöpajoihin. Suomesta festivaalin ohjelmistossa on mukana Race Horse Company teoksella Around, ja suomalaisväriä nähdään myös Babel Glöm -teoksen esittäjäryhmän Kaaos Kaamos Companyn riveissä. Lisätietoa festivaalista löydät Dynamon verkkosivuilta

Muista myös, että Dynamossa on parhaillaan käynnissä avoin haku residenssiin teemalla Exploring the Clown and Humor. Residenssin viimeinen hakupäivä on 15.8.2018.