Sirkus Aikamoisen esitysrikas vuosi jatkuu

  • Circus I Love you vieraili Kaunasissa Liettuassa Cirkuliacija -festivaalilla heinäkuussa.
  • Circus I Love You työryhmän tunnelmia ensi-illan yhteydessä Ranskassa
  • Jouni Ruuth sooloteoksessaan Nahkanaama
  • Sirkus Aikamoinen: DuoJag. Kuva: Einar Kling-Odencrants.

Circus I Love You kiertueella

Circus I love you on viettänyt menestyksekästä ja tapahtumarikasta kiertue-elämää kesäkuun lopusta lähtien. Esitys on myynyt loppuun lähes kaikki esityskertansa Ranskassa Le Mans Fait son Cirque ja Festival des 7 Collines -festivaaleilla Le Mansissa ja St. Etiennessä ja Liettuassa Cirkuliacija -festivaaleilla Kaunasissa. Niin esityksen yleisöt kuin työryhmäkin ovat erittäin tyytyväisiä 10 kertaa esitettyyn sirkussävellykseen, ja odotamme innolla seuraavia esityksiä jotka ovat 10.–19.8. Cirkusslottet-festivaalilla Finspångissa, Ruotsissa. Telttamme matkustaa Finspångin jälkeen Landskronaan, jossa esiinnymme 14.–16.9. Tämän jälkeen esitys nähdään vielä Ranskassa Reimsin sirkusrakennuksessa 5.–6.10. Tarkempia esitysaikoja ja linkkejä lipunvaraukseen löytyy nettisivuiltamme www.circusiloveyou.com, ja kiertuefiilistelyjä www.instagram.com/circusiloveyou ja www.facebook.com/circusiloveyou .

Ensimmäisen kiertueen esityksistä saamamme palautteen myötä haaveilemme tällä hetkellä suuremman sirkusteltan ostamisesta, joten ilmoitamme nyt:

Circus I Love Youn:n sirkusteltta on myynnissä

Ortonan valmistama pinkki-keiltainen, 16m halkaisijaltaan sirkusteltta, 250 katsojan katsomo, kaikki pystytykseen tarvittavat varusteet (räikät, kiilat, vinssit, talja…) ja peräkärry teltan kuljetusta varten myynnissä. Koko ilmoitus nähtävissä täällä.

Teltta on myynnissä lokakuusta lähtien ja sijaitsee Ruotsissa. Hinta neuvoteltavissa koko paketin ostajalle. Lisätietoja Julien Augerilta: .

Nahkanaama

Jouni Ruuthin sooloteos Nahkanaama nähtiin Race Horse Companyn 10-vuotisfestivaaleilla 5.–6.7. Suvilahdessa.

Sirkus Aikamoisen tulevia esityksiä

DuoJag -esitys vie suomalaista kahvin ilosanomaa Walesiin Aberystwythin kaupunkiin. Esitys nähdään 27.8. Aberystwyth Arts Centerin sirkusteltassa.

Metsä – The Forest Project esitetään 2.9. Umeåssa Ruotsissa.

Syksymmällä nähdään ryhmän esityksiä myös kotimaassamme. Oskar Raskin Where do I start, where do I begin? -sooloesitys tekee kiertueen kirkoissa useilla paikkakunnilla Suomessa. Lisää tietoa lähempänä kiertueen alkuajankohtaa.

Lisätietoa Sirkus Aikamoisesta: www.sirkusaikamoinen.com

(Lähde: Sirkus Aikamoisen tiedote 7.8.2018)