Norjasta liikkuvuusapurahaa osallistavaan kulttuurityöhön

Teetkö töitä osallisuuden edistämiseksi taiteen kentällä? Haluatko oppia lisää ja nähdä, miten osallisuutta ja kulttuurista moninaisuutta tuetaan muissa Pohjoismaissa? Hae uutta liikkuvuusapurahaa, josta vastaa Norjan Kulturrådet.

Apurahaa voi saada taiteilijaryhmien, yhdistysten ja instituutioiden luona vierailemiseen Pohjoismaissa. Tavoitteena on lisätä tietoa pohjoismaisten toimijoiden kesken, kehittää uusia yhteistyömahdollisuuksia sekä tutkia ja edistää kulttuurin osallistavaa roolia paikallisyhteisöissä ja tukea monikulttuurisesta taustasta tulevia taiteilijoita ja taidetta.

Tukea voivat saada niin yksittäiset henkilöt kuin vapaaehtoiset ja ammattilaisorganisaatiot.

Tutustu hakuprosessiin ja tuen ehtoihin Norjan Kulturrådetin verkkosivuilla.

Tuki on osa Inclusive Cultural Life in the Nordic Region -hanketta, jota rahoittavat Norjan kulttuuriministeriö sekä Pohjoismaiden ministerineuvosto. Taiteen edistämiskeskus on mukana hankeyhteistyössä.

Lue uutinen Taiken sivuilta