Haku kolmivuotiseen Taiteellisen ajattelun akatemiaan avoinna 30.8. saakka

Cirko – Uuden sirkuksen keskuksen yhteistyössä Taideyliopiston Avoimen kampuksen kanssa järjestämän Taiteellisen Ajattelun Akatemian haku on avoinna 20.6.–30.8.2018.

Taiteellisen Ajattelun Akatemia on Cirkon järjestämä kolmivuotinen Koneen säätiön rahoittama hanke. Se tähtää dramaturgisen ja kriittisen ajattelun kehittämiseen ja tuo eri esittävien taiteiden tekijöitä oppimaan yhdessä ja toisiltaan luovassa, rakentavassa ja keskustelevan rennossa ilmapiirissä. Hanke pitää sisällään kaksivuotisen opintokokonaisuuden, joka järjestetään lukuvuosina 2018–19 ja 2019–20 yhteistyössä Taideyliopiston Avoimen kampuksen kanssa, sekä lukuvuonna 2020–21 toteutettavat kaksi esitystuotantoa.

Kohderyhmää ovat esittävien taiteiden tekijät sekä Taideyliopiston esittävien taiteiden maisteriopiskelijat. Opintokokonaisuuteen valitaan 20 osallistujaa, joista max. 10 on Taideyliopiston esittävien taiteiden maisteriopiskelijoita.

Lue lisää hankkeesta ja katso hakuohjeet Cirkon sivuilta.