Hae residenssiin Tanskaan 15.8.2018 mennessä!

Haku Dynamo – Workspace for circus & performing artsin residenssiin Odensessa, Tanskassa on käynnissä 15.8.2018 saakka. Residenssin ajankohta sijoittuu lokakuulle 2018 ja residenssihaun teema on: Exploring the clown and humor in contemporary circus. Residenssi on suunnattu Pohjoismaista tai Baltian alueelta saapuville ja kyseiseen teemaan liittyvää konseptia tai esitystä työstäville sirkusalan ammattilaisille sekä ammattilaisryhmille. Residenssiin valituille Dynamo tarjoaa harjoitustilan ja siihen liittyvät perustarvikkeet (riggausvälineet yms.), palkkion, majoitustilan, kuljetuksen, päivärahat ja taiteellista mentorointia.

Lue lisää hausta ja sen tarkoista kriteereistä sekä täytä hakemus Dynamon verkkosivuilla:
 http://dynamoworkspace.dk/en/productionandresidency/application/.