Tiedotuskeskus on päivittänyt tietosuojakäytäntönsä

EU:n yleinen tietosuoja-asetus eli General Data Protection Regulation astui voimaan 25.5.2018. Olemme päivittäneet henkilötietojen käsittelyyn liittyvät käytäntömme vastaamaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuussa. Kansainvälisille toimijoille suunnatun englanninkielisen uutiskirjeen lähetämme muutaman kerran vuodessa. Käytämme yhteistietoja myös ammatilliseen yhteydenpitoon, kuten kyselyiden ja tutkimusten tekemiseen. Voit tilata uutiskirjeen sivuillamme olevalla lomakkeella. Samalla lomakkeella voit myös päivittää tietosi yhteystietorekisteriimme.

Jos haluat poistua postituslistalta, paina uutiskirjeen alareunassa olevaa Peru tilaus -linkkiä tai lähetä meille viesti.  Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelyyn liittyen, ota yhteyttä: .