Kinesteetikot ry:n kurssi teemalla rangan liike ja lattiatekniikka 17.–19.8. Helsingissä

SPINE OF WARRIOR

Tervetuloa Kinesteetikot ry:n syksyn 2019 kurssille, jossa teemana rangan liike sekä lattiatekniikka. Ohjaajana kamppailulajien ja liikkeen ammattilainen Kaide Bärlund. Kurssi on suunnattu esittävien taiteiden ammattilaisille, opiskelijoille sekä liikkeestä kiinnostuneille ihmisille.

Kulttuurikeskus Sähinä, Lauttasaari (Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki)
PE 17.8. klo 18–21
LA 18.8. klo 11–16
SU 19.8. klo 11–16

Terve selkäranka on perustava tekijä lähes kaikessa ihmisen toiminnassa . Vahva ranka tukee vartaloa ja suojaa selkäydintä, joka auttaa meitä käsittelemään tuntemuksia, joiden avulla olemme yhteydessä ympärillämme olevaan maailmaan. Kurssin SPINE-osiossa syvennytään selkärangan luonnolliseen ja terveeseen liikkuvuuteen, auttaen sinua rakentamaan älykkään, vahvan ja elastisen selkärangan, joka kestää kuormitusta, taipuu ja liikkuu sulavasti elämän eri tilanteissa.

Workshopissa tarjotaan runsaasti työkaluja rangan omatoimiseen harjoittamiseen, joiden avulla välität voimaa tehokkaammin selkärangan läpi kehosi eri osiin ja liikut sulavammin; minkä on todettu johtavan suurempaan voimaan, lujuuteen, liikkuvuuteen ja kestävyyteen erilaisissa aktiviteeteissa aina tanssista, taistelulajeista, kiipeilystä pelaamiseen.

Lattiatyöskentely opettaa sinulle yksinkertaisia (mutta ei välttämättä helppoja) ja helppokäyttöisiä liikkeitä, joilla kehität itseäsi älykkäämmäksi liikkujaksi. Kurssin FLOOR- osuuden tavoitteena on antaa sinulle valmiudet liikkua loputtomasti, muokkautuen erilaisiin ympäristöihin ja tilanteisiin. Lattialla mielesi ja kehosi on avoin uusille mahdollisuuksille ja vaikutteille.

Kaj ”Kaide” Bärlund on kamppailulajien ja liikkeen ammattilainen, breakdance-tanssija ja erityisnuorisotyöntekijä. Kaide on yksi suomalaisen hip hop -kulttuurin pioneereista ja pitkäaikaisemmista breakdance/capoeira-opettajista. Kaide on tehnyt mittavan yli kolme vuosikymmentä kattavan uran kymmenien eri lajien parissa.

Vuonna 2013 Kaide tutustui liikkuvuuden edelläkävijä Ido Portalin metodeihin ja filosofiaan, mikä synnytti Spine of Warriorin. Kaide valmentaa liikkuvuutta, kehonpainovoimaa, hengityksen käyttämistä liikkeessä, rytmiikkaa, kehon mekaniikkaa sekä paljon muuta.

SYVENTÄVÄT LISÄTREENIT:

Spine of warrior on kolmas Kinesteetikot ry:n järjestämä liiketeemainen kurssi. Jäsenenä saat kurssin alempaan hintaan ja voit osallistua kurssisiältöä syventäviin lisätreeneihin maksutta.

Jäsenenä voit myös jatkossa osallistua sunnuntaitreeneihin hintaan 40€ / 8 treenikertaa / kevät tai syksy, vaikka et olisi osallistunut kyseisen kauden tiiviskurssille. Tervetuloa siis jäseneksi!

KURSSIMAKSU:

EARLY BIRD hinta jäsenille / ei-jäsenille 24.6. asti: 130€ / 150€
Normaalihinta: 145€ / 165€
Jäsenmaksu 2018: 25€

Lisätreenit syksyn 2018 aikana: 26.8, 2.9, 9.9., 16.9., 4.11., 11.11., 2.12.,16.12.

https://holvi.com/shop/KINESTEETIKOT/section/kurssit-workshops/

Ota yhteyttä

Facebook-tapahtuma

www.kinesteetikot.fi | Kinesteetikot  Facebookissa

(Lähde: Kinesteetikot ry:n tiedote 15.6.2018)