Cast call for EVE

Haluatko luoda jotain mitä ei ole aiemmin tehty?

Etsimme tiimiimme näyttelijöitä, tanssijoita, sirkustaiteilijoita, performanssitaiteilijoita, graafisia suunnittelijoita, pelisuunnittelijoita, internetsivujen suunnittelijoita ja installaatiotaiteilijoita. EVE on moniaistillinen esitys rakkautta kaipaavan Even ja rakastavaksi tehdyn keinoäly Ionin parisuhteesta. EVE on maailman ensimmäinen esityskokonaisuus, joka yhdistää yli 50:lle yhtäaikaiselle kokijalle tehtyjä huonepakopeli-mekaniikkoja, fyysistä teatteria ja vuorovaikutteista valo-installaatiota.

Immersiivisessä rakkaus-simulaatiossa tulevaisuuden teknologia ja ikiaikaiset rituaalit sulautuvat yhteen. Esityksen markkinointi tapahtuu tarinamaailmaan limittyvänä, salaisena Alternative Reality Gamena (ARG). Evessä luomme kokonaisen vaihtoehtoisen todellisuuden, joka pohjautuu katsojien henkilökohtaisiin haaveisiin ja pelkoihin.

Tiimimme koostuu Aalto-yliopistossa opiskelevista uuden median osaajista ja esittävien taiteiden freelancereista. Mukana on mm. teatterintekijöitä, elokuvakäsikirjoittajia, pelisuunnittelijoita, mapping-videoprojisoinnin taitajia, tanssijoita ja kokemussuunnittelun ammattilaisia. Lisätietoja liitteessä.

///

Come to co-create a Love Simulation!

The team of ”EVE – Love Simulation” is searching for actors, dancers, circus artists, performance artists, graphic designers, game designers and installation artists to take part of the co-creation of the first performance in the world that enables 50 participants to simultaneously experience room escape games, physical theatre and interactive light installations.

EVE is a multi-sensory performance about the relationship between coder Evelin and Ion – an artificial intelligence made for loving her. As part of the performance, we will also launch a secret Alternative Reality Game (ARG) – one of the firsts in Finland.

The team consists of new media students from Aalto University and a bunch of theatre- and filmmakers, game designers, creators of light installations. We are now searching for skillful and enthusiastic people to participate in the co-creation of EVE. More info attached – Feel free to spread the word!