Tampereen Teatterikesän OFF -ohjelmisto ja Tapahtumien Yö etsivät esityksiä

Tampereen Teatterikesän OFF Tampere –ohjelmistokokonaisuus on avoin kaikille omalla kustannuksellaan esiintymään haluaville ryhmille: taiteilijoille, harrastajille ja ammattilaisille. Viime vuonna Offi -esitykset keräsivät yhteensä huikeat 14 000 katsojaa! Vuosittain OFF Tampereeseen on ilmoittautunut noin 30 ryhmää, ja esityksiä on ollut noin 100. Mukaan on mahtunut muun muassa sirkusta, burleskia, stand up -komiikkaa, improvisaatiota, perinteistä draamaa sekä komediaa ja kesäteatteria.

Tapahtumien Yö taas tunnetaan Tampereen Teatterikesän poikkitaiteellisena  kulttuuritapahtumana. Torstaina 9.8.2018 Tapahtumien Yö alkaa nimestään huolimatta jo aamuvarhaisella ja jatkuu vielä auringon painuttua mailleen.

Haku molempiin tapahtumiin on voimassa 31.5. asti.

OFF Tampere: http://www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/off-tampere/
Tapahtumien Yö: http://www.teatterikesa.fi/ohjelmisto/tapahtumien-yo/

Seuraa Tampereen Teatterikesän OFF-ohjelmistoa Facebookissa: www.facebook.com/offtampere/

—–

Shortly in English:

OPEN CALL for Off Tampere and Nocturnal Happening in Tampere Theatre Festival

The registration to our OFF-fringe programme and Nocturnal Happening is really heating up but still are looking for wonderful shows to our 50th-year-anniversary festival! OFF Tampere is a fringe programme for any professional or amateur artist or group who wish to perform at Tampere Theatre Festival at their own expense.
If you are interested to participate, please read more about OFF Tampere and fill the form on our website.
http://www.teatterikesa.fi/en/programme/off-tampere/

The Nocturnal Happening is cross-artistic and carnivalesque event 8th of August, produced by dozens of parties – various organisations, associations and performers – under the Tampere Theatre Festival’s umbrella.

The registration closes 31st of May.