Sirkus Supiaisen Ulkopuolella-esitys Helsingissä toukokuussa ja oma tila syyskuussa Joensuuhun

  • Sirkus Supiainen: Ulkopuolella. Kuva: Miika Nuutinen.
  • Sirkus Supiainen: Olipa kerran sirkus.

Sirkus Supiainen tuo #circus250 -juhlavuoden hengessä Ulkopuolella-teoksensa Helsinkiin 15.–18.5.2018.

Näytökset ovat Kaasutehtaankatu 1 ulkopuolelle pystytetyssä kupoliteltassa 15.5. klo 22:00, 16.5. klo 19:00, 17.5. klo 20:00 ja 18.5. klo 19:00. Kupolitelttaan mahtuu rajallisesti katsojia, joten suosittelemme ostamaan liput ennakkoon Tiketistä www.tiketti.fi. Esitysvierailua tukee Samuel Huberin taidesäätiö.

Supiaisen esityksiä Turussa, Pietarissa, Rääkkylässä ja Savonlinnassa

Olipa kerran sirkus esitetään Turussa Seikkailupuiston Timantti-salissa 1.–7.5. sekä 17.–23.5. yhteensä kuusi kertaa. Lisätietoa Seikkailupuiston sivuilta.

Ulkopuolella-teosta esitetään Helsingin esitysten 15.–18.5. lisäksi myös heinäkuussa Savonlinnan uudessa taidemuseossa 7.–12.7. yhteensä neljä kertaa. Lisätiedot Savonlinnan uuden taidemuseon Facebook-sivulta.

[heresy]- teos vierailee Pietarissa Russian Jugging Conventionissa 1.7.2018.

Laura Vuorjoki- Elo, Rauli Katajavuori, Azra Topcu esittävät Hetkiä kolmessa ajassa -konsertin Kihaus-festivaalilla Rääkkylässä 7.7.2018.

Turussa Sirkus Supiainen on mukana toteuttamassa Turun kaupungin Taidelukkari-hanketta ja toteuttaa hankkeen sirkusopetusosuutta tarjoten sirkusopetusta koulujen harrastekerhoina.

Supiaiselle oma näyttämö Joensuuhun

Joensuusta on todella pitkään puuttunut toimiva vierailunäyttämö esittäville taiteille. Tämän puutteen paikkaamista varten saimme Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahaston kärkihankeapurahan kulttuurikeskuksen perustamiseen. Syyskuussa 2018 avataan Joensuussa Sirkus Supiaisen teatteri- ja sirkustila osoitteessa Pilkontie 7. Tulemme keskittämään toimintaamme tähän toimipisteeseen. Syksystä alkaen tulemme toteuttamaan omat kantaesityksemme tänne omalle näyttämöllemme ja myös aloitamme kausiohjelman ja vierailujen toteuttamisen. Tulemme tuottamaan näyttämöllemme korkealaatuista ja kiinnostavia esityksiä ja myös tuomaan laadukkaita ja kiinnostavia vierailuesityksiä kotimaasta ja ulkomailta. Taiteen edistämiskeskuksen myöntämä residenssiapuraha mahdollistaa myös sen, että pystymme tarjoamaan tuleville residenssivieraille ensiluokkaiset työskentelyolosuhteet uudessa tilassamme.

Diabolojongleerauksen, jojopelaamisen, Kendaman ja verkkokeilan SM-kilpailut Turussa

Kymmenennet Diabolojongleerauksen, jojopelaamisen, Kendaman ja verkkokeilan SM-kilpailut järjestetään Turussa 1.–3.6.2018 Circus Loungen tiloissa (Lonttistentie 12, Turku). Kansainväliset vierailijat ja huippupalkinnot houkuttelevat varmasti paikalle suuren osallistujamäärän ja saamme kokea upeat kisat! Luvassa myös tutustumistyöpajoja Kendamaan aloittelijoille ja vasta-alkajille.

Kendama-kilpailun pääpalkintona on luvassa matka European Kendama Open 2018 -kisoihin Romaniaan! Kendama-aiheisia palkintoja on myös luvassa mittava määrä eri sponsoreilta ympäri maailmaa. Lisätietoa Facebook-tapahtumasta.

Tykätkää Supiaisesta Facebookissa!

supiainen.com

(Lähde: Sirkus Supiaisen tiedote 25.4.2018)