Sirkus Faktorilla on monipuolista toimintaa ammattilaisille

  • Onni Toivonen ja Wilma Seppälä demossaan Faktorilla Maailman sirkuspäivänä. Kuva: Jani Lampinen

Sirkus Faktori on tamperelainen voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka tavoitteena on tuottaa Tampereelle elävää sirkuskulttuuria.

Huhtikuu hujahti! Maailman sirkuspäivän tapahtuma nousi kuukauden kohokohdaksi. Saimme tutustua residenssitaiteilijoiden työhön ja Duo Kate & Pasi esitti tapahtumassa tuoreen teoksensa Rafla. Yleisömääräksi päälaskun mukaan saatiin 138 henkilöä!

Toukokuussa järjestämme ammattilaisille suunnattuja kierroksia Tampereen näyttämöihin. Tavoitteena on tutustua näyttämöihin ja katsastaa esimerkiksi teknisiä mahdollisuuksia. Lisäksi olemme pyytäneet keskustelua siitä, kuinka talot toivovat heitä lähestyttävän mahdollisten vierailujen tai yhteistyöehdotusten kanssa. Ilmoitathan tulostasi spostiin viikkoa ennen kierrospäivämäärää. Talojen tuottajat ovat pyytäneet ilmoittamaan vieraiden määrän.

7.5.
klo 10 Hällä-näyttämö
klo 12 La Strada
klo 15 Tampereen Työväenteatteri
Klo 17.30 Teatteri Telakka

14.5.
klo 10 Komediateatteri
klo 12 Tampereen Teatteri
klo 14.30 Laikku
klo 16.15 Tampereen ylioppilasteatteri

Toukokuun residenssivieraat ovat Onni Hämäläinen sekä Recover Laboratoryn työryhmä. Residenssivieraisiin ja heidän töihinsä pääsee tutustumaan torstaina 17.5. demojen merkeissä. Kellonaika tarkentuu myöhemmin – seuraa ilmoittelua Facebook-sivullamme.

Muistattehan, että meillä on haku auki syksyn residensseihin! Haku päättyy 15.5.2018.

Toukokuun päättyessä myös me jäämme kesälomalle. Syksyn suunnitelmia hiotaan ja kursseja suunnitellaan. Jos sinulla on toive tai ehdotus, laita se tulemaan osoitteeseen .

Tällä hetkellä tietoa tapahtumista ja kursseista saa meidän Facesta, mutta nettisivutkin ovat valmistumassa.

(Lähde: Sirkus Faktorin tiedote 2.5.2018)