Motör Circus starttasi kesän Sitratorilla Helsingissä

  • Motör Circus Sitratorilla. Kuva: Ahti Kannisto
  • Motör Circus Sitratorilla. Kuva: Ahti Kannisto

Eikka Alatalon soolodebyytti Motör Circus keräsi runsaasti kiinnostuneita Kanneltalon edustalle toukokuun lopussa. Kesän aikana esitys nähdään Suomessa vielä muutamaan otteeseen. Elokuussa Motör Circus esiintyy Autostadt-teemapuistossa Volkswagenin tehtaiden yhteydessä Saksan Wolfsburgissa.

”Motör Circus tähtää Kannelmäestä maailman maineeseen. Strategia kuulostaa vähintäänkin erikoiselta, mutta taiteen saralla tavallisuus on lähinnä kirosana, joten valittu strategia saattaa hyvinkin olla kohdallaan.” kirjoittaa Moottori-lehti 30.5.2018. Lue lisää ja katso kuvia ensi-iltatunnelmista.

Seuraa matkaa Facebookissa:
facebook.com/moteurcircus