Kurssit: Ilma-akrobatia workshop Sirkus Faktorilla Tampereella

Mitä: Ilma-akrobatia workshop
Milloin: ma 28.5. klo 18-20 ja ti 29.5. klo 19–21
Missä: Kuivaamo, Tampere
Hinta: 60 euroa

Kurssilla on mahdollisuus laaja-alaisesti ilma-akrobatian perusteiden oppimiseen neljällä eri välineellä. Käytössä on trapetsi, rengastrapetsi, kangas ja köysi. Lähdetään liikkeelle perusharjoitteista, mutta osallistujien tason mukaan tarjolla on myös vaativampia harjoitteita. Kuten asiaan kuuluu, myös voima- ja venyvyysharjoitteita tehdään.

Kurssi toteutuu, mikäli sille saadaan vähintään 8 osallistujaa. Kurssin peruuntuessa maksetut kurssimaksut palautetaan.

OPETTAJAT

Maarit Utriainen on opettanut sirkusta ympäri Suomea yli kymmenen vuoden ajan ja toiminut ammattiesiintyjänä lähes yhtä kauan mm. Zero Gravity Companyssa. Opettaessa hän pyrkii löytämään jokaisen oppilaan kanssa oikeat sanat ja mielikuvat sekä lähestymiskulmat liikkeiden harjoitteluun. Maaritin pääasiallisina lajeina ilma-akrobatiassa ovat kangas ja rengastrapetsi.

Sini Seppäsellä on noin kahdeksan vuoden kokemus ilma-akrobatiasta Sorin sirkuksessa. Lähinnä lajeina on ollut trapetsi ja köysi. Opetukseni on rönsyilevää, mutta myös klassisen tiukkaa opetusta on tarjolla, jos haluaa. Harjoitellaan hyvällä mielellä!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu osoitteeseen . Laita otsikkokenttään teksti ilma-akro ja kerro viestissä nimesi ja yhteystiedot. Kurssipaikkasi varmistuu, kun olet maksanut kurssimaksun.

Saaja Sirkus Faktori ry
FI07 4726 0010 1178 23
viestiin ilma-akro ja oma nimesi