Kabaree-kevään jälkeen Wise Fools on valmiina kesäkiertueelle

  • WiseFools HumorZone-kabareessa. Kuva: Knut Gminder
  • WiseFools: Trashpeze. Kuva GoGuMa
  • Jaimee Allen in Trashpeze. Kuva: GoGuMa

Wise Fools on viettänyt kevään Saksassa GOP Kaiser Palais Bad Oeynhausenin Varieteessa. HumorZone-kabareeta esitetään vielä toukokuun puolivälille asti ja näytöksiä kertyy yhteensä 83. Esitysten lomassa kolmikko on hyödyntänyt Kaiser Palaisin hulppeita teatteritiloja viimeistelessään Trashpeze-katuesitystään.

Tämän vuoden kesäkiertue saa alkunsa Portugalista, kun Trashpeze nähdään Santa Maria da Feiran Imaginarius-festivaaleilla viisi kertaa toukokuun lopulla. Trashpezea esitetään kesän aikana myös Brysselissä, Bruggessa ja Luxembourgissa. Esitys nähdään ensimmäistä kertaa Suomessa osana Sirkusfestivaali Pusun ohjelmaa. Ryhmän pikkuhiljaa perinteeksi kehittyvä Korean vierailu ajoittuu tällä kertaa kesäkuulle, jolloin Trashpeze nähdään jo toistamiseen Busanin Street Art -festivaalilla. Loppukesästä esitys on mahdollista nähdä Berlin Circus Festivaalilla.

Kiertueen lisäksi Wise Foolsin kesään mahtuu muutamia residenssiviikkoja Sirkum Polaris -ryhmän kanssa. Subtopia tarjoaa tilat Kulovalkea-projektin kolmannelle residenssille Tukholmassa.

Trio Wise Fools.com  

(Lähde WiseFools-ryhmän tiedote 2.5.2018)