Agit-Cirkin teokset Väkevä ja Lyydia Brighton Fringe -festivaalilla

  • Agit-Cirk: Väkevä. Kuvassa Sasu Peistola. (Kuva: Ari Kauppila)
  • Agit-Cirk: Lyydia. Kuvassa Jenni Lehtinen. (Kuva: Ari Kauppila)

Sasu Peistolan ja Jenni lehtisen yhteisteoksen Väkevä/Lyydia maailman ensi-ilta on 4.4.2018 Brighton Fringe -festivaalilla Englannissa. Brighton Fringe on Englannin suurin vuosittainen esittävän taiteen tapahtuma, johon osallistui viime vuonna yli puoli miljoonaa kävijää. Väkevä/Lyydia -teoksen esitykset järjestetään yhteistyössä Suomen Lontoon Instituutin kanssa ja ne ovat maksuttomia. Teos nähdään festivaalilla kaikkiaan seitsemän kertaa.

Sakari Männistö esiintyy Cirko-festivaalilla 15.5 ja 17.5 Makeshift Companyn teoksessa ”Insomniac’s Fable”. Agit-Cirk on mukana teoksen tuotannossa. Monitaiteinen teos yhdistää sirkusta, tanssia ja kuvataidetta. Helsingin esitysten jälkeen Insomniac’s Fable matkaa kohti Englantia, jossa on kolme näytöstä kesäkuun puolessa välissä Jacksons Lane -kulttuuritalossa Pohjois-Lontoossa.

Helsingin esitysten yhteydessä järjestetään kuvataiteilija Angela Annesleyn vetämä maksuton työpaja printtitekniikasta. Annesley on tehnyt myös Insomniac’s Fable-esityksen puupiirrokset. Lisätietoa Cirkosta.

agitcirk.com

(Lähde: Agit-Cirkin tiedote 3.5.2018)