Viestintäkoulutus sirkuksen ja tanssin kentän ammattilaisille 12.6.2018

Markkinoida pitäisi, viestiä pitäisi – mutta miten, milloin ja kenelle? Miten esitellä omaa työtä, jos aikaa on vain muutama minuutti?

Tanssin ja Sirkuksen tiedotuskeskukset järjestävät yhteistyössä tanssin ja sirkuksen tuottajille ja taiteilijoille suunnatun viestintäkoulutuksen Helsingissä 12. kesäkuuta 2018. Tilaisuus järjestetään WHS teatteri Unionin tiloissa klo 13.00–18.45.

Viestintäkoulutuksen tavoitteena on antaa osallistujille konkreettisia eväitä oman viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen. Päivän ohjelma jakautuu kahteen osioon, viestinnän perusteisiin ja suulliseen viestintään. Päivän ensimmäisen osion vetää digimarkkinointiin ja -viestintään erikoistunut Kuulu Oy.

Pitchausosiossa keskitytään suulliseen viestintään kansainvälisessä ympäristössä ja osallistujat saavat työkaluja oman “hissipuheen” rakentamiseen. Osuuden vetää Nick Vertigans, Ajan Consulting.

Ilmoittaudu koulutuspäivään torstaihin 31.5. mennessä Anni Leinolle: .

Tapahtumaa voi seurata etänä Tanssin tiedotuskeskuksen Facebook-sivuilla. Live-lähetystallenne on katsottavissa myös jälkikäteen.

Ohjelma

13.00–13.30 Avauspuheenvuoro: Miksi viestintään kannattaa panostaa? Teatteriohjaaja ja näytelmäkirjailija Elina Kilkku. Freelancerina työskentelevä Kilkku on kirjoittanut lukuisia freelancer-taiteilijuutta käsitteleviä kirjoituksia Temen Meteli-lehteen vuosina 2015-2017. Teksteissään hän on pohtinut mm. suhtautumistaan oman työn viestintään.

13.30–15.30 Markkinointiviestintätoimisto Kuulu Oy:

Viestinnän merkitys ja mahdollisuudet, parhaat käytännöt, vuosikello ja sisältökalenteri, tavoitteellisuus ja prosessi
Sisällöntuotanto ja miten luoda myyvää ja vakuuttavaa sisältöä.
Viestinnän sisältömuodot

15.30–16.15 Kahvia ja pientä suolaista syötävää

16.15–18.45 Nick Vertigans/ Ajan Consulting: The perfect pitch: How to plan your communication, practice your delivery with the aid of some simple tools and techniques, and find the confidence to deliver your message in a competent and compelling way.

Viesintäkoulutuksen Facebook-tapahtumasivu.

Save the date!

Seuraava sirkuksen ja tanssin kentän yhteinen koulutuspäivä järjestetään 24. –25.10.2018. Silloin aiheena on oman kansainvälistymisstrategian tekeminen.