Verkottumismatkat sirkusammattilaisille 2018: Edinburgh! Barcelona! Soul! Montreal!

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää kuluvan vuoden aikana sirkuskentän taiteilijoille ja tuottajille neljä erillistä verkottumismatkaa keskeisille ja keskenään hyvin erilaisille esittävän taiteen messuille ja festivaaleille. Hae mukaan verkottumismatkoille 7.5.2018 mennessä! Voit hakea mukaan joko yhdelle tai useammalle matkalle, mutta muista perustella hakemuksessasi jokainen matka erikseen.

EDINBURGH FRINGE 16.–19.8.2018

Nelipäiväiselle 16.–19.8. järjestettävälle verkottumismatkalle valitaan mukaan enintään 4 osallistujaa. Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseesi perustelut siitä, miksi juuri sinun ammatilliselle kehityksellesi olisi merkityksellistä osallistua tälle verkottumismatkalle.

Verkottumismatkan osallistujat pääsevät osallistumaan merkittäville ja kansainvälisiä ostajia laajasti kokoaville Edinburgh Fringe -festivaalille ja tutustumaan festivaalin käytäntöihin. Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Sirkuksen tiedotuskeskus tukee matkakuluja max. 300 euroa per henkilö sekä tarjoaa paikan päällä yhteismajoituksen ja joitain festivaalin esityslippuja. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matkakulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne sekä lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut, kuten esim. esitysliput festivaalin ulkopuolella.

FIRA TARREGA ja BARCELONA 6.–9.9.2018

Verkottumismatkalle valitaan mukaan enintään 5 osallistujaa. Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseesi perustelut siitä, miksi juuri sinun ammatilliselle kehityksellesi olisi merkityksellistä osallistua tälle verkottumismatkalle.

Verkottumismatkan ohjelmaan kuuluu festivaaliohjelman lisäksi:
Vierailuja Barcelonassa, mm. Central del Circ -keskus, Mercat des Flors -esitystila, tapaaminen Catalan Arts -instituutin kanssa. Osallistuminen Fira Tarrega -messuille ja festivaalien ammattilaisohjelmaan. Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Sirkuksen tiedotuskeskus tukee matkakuluja max. 300 euroa per henkilö sekä tarjoaa yhteismajoituksen sekä messuosallistumisen ja ammattilaisohjelman. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matkakulujen lisäksi ruokailut, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut, kuten esim. esitysliput festivaaleilla.

PAMS Performing Arts Market Seoul 7.–12.10.2018

Verkottumismatkalle valitaan mukaan 2 osallistujaa. Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseesi perustelut siitä, miksi juuri sinun ammatilliselle kehityksellesi olisi merkityksellistä osallistua tälle verkottumismatkalle.

Verkostoitumismatkan ohjelmaan kuuluu SPAF ja PAMS festivaali- ja messuohjelman lisäksi:
Vierailuja Soulissa, mm. Street Arts Creation Center -keskus ja muita esitystaiteen venueita.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Sirkuksen tiedotuskeskus tukee lentolippu- ja majoituskuluja max. 1000 euroa per henkilö sekä maksaa osallistujien messurekisteröinnin. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

CINARS Biennale 12.–17.11.2018

Kanadan Montrealissa järjestetään12.–17.11.2108 esittävien taiteiden CINARS biennaali ja messut jo 18. kerran. Montrealin verkottumis- ja messumatkalle valitaan mukaan enintään 5 osallistujaa. Kirjoita vapaamuotoiseen hakemukseesi perustelut siitä, miksi juuri sinun ammatilliselle kehityksellesi olisi merkityksellistä osallistua tälle verkottumismatkalle.

Verkottumismatkan ohjelmaan kuuluu messuohjelman lisäksi:
Vierailuja Montrealissa, mm. La Tohu -keskus, Cirque du Soleil, National Circus School. Osallistuminen  yhteispohjoismaiselle messuosastolle “Nordic Square” osana CINARS-messuja. Ohjelma tarkentuu lähempänä matkaa.

Matka- ja majoitustuki osallistujille:
Sirkuksen tiedotuskeskus tukee lentolippu- ja majoituskuluja max. 1200 euroa per henkilö sekä maksaa osallistujien messurekisteröinnin. Osallistujien itse maksettavia kuluja ovat tuen ylittävien matka- ja majoituskulujen lisäksi ruokailut, julkinen liikenne, lentokenttäkuljetukset ja muut mahdolliset kulut.

HUOM: Jokaisen verkottumismatkan osallistujia vaaditaan laatimaan yhteinen blogiteksti matkan annista valokuvien kera mahdollisimman nopeasti, viimeistään neljä viikkoa matkan päättymisen jälkeen. Blogiteksti julkaistaan tiedotuskeskuksen verkkosivuilla ja kuvamateriaalia tullaan käyttämään tiedotuskeskuksen viestinnässä mm. sosiaalisen median kanavissa.

Lähetä hakemuskirjeesi ja suunnitelmasi sähköpostilla viimeistään ma 7.5.2018 mennessä kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalaiselle, .

Tiedotuskeskus käyttää harkintaansa ja valitsee osallistujat hakemusten ja oman asiantuntija-arvionsa perusteella.

Tiedustelut: , p. 050 303 8339