Tampereen yliopiston Summer Schoolissa sosiaalisen sirkuksen kurssi elokuussa

Sorin Sirkus ja Tampereen yliopiston kasvatustieteet järjestävät lyhyen Introduction to Social Circus Pedagogy – kurssin (2 ECTS) Tampereen yliopiston Summer Schoolissa elokuun alussa 2018.

Kurssilla käydään läpi sosiaalisen sirkuksen metodia luentojen ja käytännön harjoitteiden kautta. Kurssin opettajina toimivat kasvatustieteiden koulutuspäällikkö, fil.tri Tea Seppälä sekä Sorin Sirkuksen sosiaalisen sirkuksen kouluttajat Simon Llewellyn ja Kamilla Nisso. Koulutuksen pohjana käytetään kansainvälisissä hankkeissa Caravan-sirkusverkoston ja eri yliopistojen kanssa  yhteistyössä kehitettyä sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutusmetodia, joka on nyt Euroopan laajuisena ollut käytössä jo muutaman vuoden. Molemmat Sorin Sirkuksen kouluttajat ovat olleet kehittämässä koulutusmetodia ja toimivat sekä käytännön sosiaalisen sirkuksen työssä että ohjaajien kouluttajina.

Tampereen yliopiston Summer Schoolin englanninkieliselle sosiaalisen sirkuksen kurssille voivat osallistua yliopisto-opiskelijat, joilla on suoritettuna jo 1-2 vuoden opinnot. Kurssille mahtuu max. 22 opiskelijaa. Haku päättyy 15.5.2018.

Jos teillä on tiedossa opiskelijoita, jotka voisivat olla kiinnostuneita kurssista tai verkostoja, joiden kautta tieto tavoittaisi oikean kohderyhmän, niin olisimme kovasti kiitollisia tiedon levittämisestä!

Lisätietoja kurssista: https://www2.uta.fi/admissions/education-0.
Lisätietoja Summer Schoolista: https://www2.uta.fi/admissions/summer-school

Lisätietoja eurooppalaisesta sosiaalisen sirkuksen ohjaajakoulutuksesta:
http://www.caravancircusnetwork.eu/projects/caravan-researches/circus-trans-formation/
http://www.caravancircusnetwork.eu/projects/training-for-trainers/

(Lähde: Sorin Sirkuksen tiedote 20.4.2018)