Sirkusinfon työpaja 11.6.2018: Ota budjettisi haltuun Excelillä!

Sirkuksen tiedotuskeskus järjestää maanantaina 11.6 klo 13–17 iltapäivätyöpajan budjetoinnista. Kansainvälinen sirkustuottaja Lina B. Frank (Baltic Nordic Circus Network -koordinaattori, Bristol Circus City -festivaalituottaja, sirkusryhmien freelancetuottaja) tulee vetämään neljän tunnin tiiviin Excel-kokonaisuuden englanniksi.

Linalta: ”In this masterclass I will take you through the structure and usability of different types of budgets from small to larger cooperation projects, to forecasting festivals, cashflow projections and different templates. We’ll talk about how to set up your budgets to correspond with accounting, which is particularly useful for those in the process of setting up their company in the near future and I will go through why this makes your life easier in the end. It’s all the stuff I had to work out myself the hard way which I am very happy to share.
www.linabfrank.wordpress.com, @linabfrank (twitter)

Työpaja on suunnattu kaikille sirkusalan tuotannollisia töitä tekeville ja excel-budjettien kanssa painiskeleville. Ilmoittautumiset 8.6.2018 mennessä Lotta Vaulolle: