Sirkus Faktorin syksyn residenssijaksojen haku 15.5. mennessä

  • Harjoitukset menossa Sirkus Faktorissa.

Sirkus Faktori julistaa haettavaksi residenssijaksot syksylle 2018.

Järjestämme kolme viiden päivän mittaista residenssijaksoa Tampereen Hiedanrannan Kuivaamossa. Kuhunkin residenssiin valitaan 2 ryhmää työskentelemään (tai sooloartistia!)

Residenssit toteutetaan aikavälillä syys–marraskuu 2018. Päivittäinen työaika on 8h (kellonajat sovitaan myöhemmin). Tämän ajan ulkopuolella tilassa voi edelleen säilyttää tarpeistoaan sekä mahdollisia rakennelmiaan.

Kuivaamo-kulttuuritila jaetaan niin, että alatasanteella (2 ilmapistettä, nuoran kiinnityspisteet, tilan korkeus 10 m) työskentelee yksi ryhmä ja ylätasanteella (3 ilmapistettä, nuoran kiinnityspisteet, tilan korkeus 6 m) työskentelee toinen ryhmä. Tila on jaettu verhoilla.

Hae residenssiin!

Kirjoita tiivis kuvaus työryhmästä (ei CV:tä) sekä työstettävästä teoksesta (tai muusta syystä miksi tarvitsette residenssiä). Kerro kummalle puolelle haluaisitte päästä harjoittelemaan residenssijaksolla. Kerro myös mahdollisista aikataulutoiveistasi välillä syys-marraskuu. Kerrothan minkälaisen julkisen tapahtuman haluatte järjestää (pienimuotoinen esim. demo, taiteilijatapaaminen…)

Tarjoamme tilan sekä mahdollisuuksien mukaan muuta apua – ei takeita  =)
Emme pysty tarjoamaan majoitusta, ruokaa emmekä rahoitusta.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen 15.5.2018 klo 16 mennessä otsikolla residenssi. Myöhässä tulleita hakemuksia ei hyväksytä.

Valinnoista päättää Sirkus Faktorin hallitus eikä niistä voi valittaa. Päätöksistä ilmoitetaan mahdollisimman pian ja viimeistään toukokuun 2018 loppuun mennessä.