Pieni Tutkimuskerho – esittävän taiteen keskustelutilaisuus ja työpaja 14.4.

Nukketeatterissa ja sirkuksessa on taiteenlajeina paljon yhteistä. Pienessä Tutkimuskerhossa tutustutaan kummankin taiteenlajin erityispiirteisiin, ja etsitään näistä yhteisiä leikkauspintoja harjoitteiden ja keskustelun kautta. Työpajassa työskennellään esineiden, materiaalien ja ihmiskehon kanssa, ja näiden käyttöön ja merkityksiin katsotaan niin sirkuksen kuin nukketeatterin näkökulmasta.

Työpajan vetäjinä toimivat sirkustaiteilija Salla Hakanpää ja nukketeatteritaiteilija Antti-Juhani Manninen.

Aika: 14.4.2018 klo 15:30–18:30
Paikka: Cirko – uuden sirkuksen keskus, Solmu-sali. Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

Taiteen ammattilaisille.
Työpaja on maksuton.
Ilmoittautumiset:

Varaathan mukaasi vaatetusta, joissa sinun on mukava liikehtiä.

Työpaja on osa Oh My Puppets! – nukketeatteritaiteen minifestivaalia, jonka järjestävät yhteistyössä nukketeatteritaiteilijoiden verkosto Aura of Puppets sekä Cirko – Uuden sirkuksen keskus. Voit tutustua festivaalin ohjelmistoon täällä: http://auraofpuppets.com/ohmypuppets/.