Joonas Martikainen Sirkuksen tiedotuskeskuksen puheenjohtajaksi

Sirkuksen tiedotuskeskuksen jäsenyhteisöt kokoontuivat yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen 10.4.2018. Kokouksessa olivat läsnä Circus Ruska ry, Company Uusi Maailma,  Lokal Collective ry/Kallo Collective, Nuua ry, Osuuskunta Sirkus Aikamoinen, Sirkusyhdistys Varpaat ilmassa ry/Z Zero Gravity Company, Suomen nuorisosirkusliitto, Suomen tanssi- ja sirkustaiteilijat ry, Taiteilijayhdistys Hiljaisuus ry ja Tanssiteatteri Hurjaruuth.

Tiedotuskeskuksen pitkäaikaisen puheenjohtajan Arja Petterssonin jättäydyttyä pois tehtävästä puheenjohtajaksi valittiin kaksivuotiskaudelle festivaalijohtaja Joonas Martikainen. Hän toimi edellisellä kaudella hallituksen varapuheenjohtajana. Hallituksen jäseninä jatkavat tuottaja Niina Ilola ja toiminnanjohtaja Silja Kyytinen. Kaksivuotiselle jatkokaudelle hallitukseen valittiin toiminnanjohtaja Evianna Lehtipuu. Kaksivuotiskaudelle valittiin myös kolme uutta hallituksen jäsentä: tuottaja Salla Kurronen, sirkustaiteilija Olli Vuorinen ja koreografi Liisa Risu. Varajäseniksi valittiin sirkustaiteilijat Tuomas Vuorinen, Salla Hakanpää ja Petri Saunio. Heidän kautensa on yksivuotinen.

Tiedotuskeskuksen jäsenet ja hallitus
Tiedotuskeskuksen henkilökunta