Webinaari: Veroinfo taiteilijoille, freelancereille ja apurahansaajille 18.4.2018

Veroinfoa taiteilijoille, freelancereille ja apurahansaajille

Ajankohta: 18.4.2018 10:00 – 12:30

Miten ilmoitat tulonhankkimiskulut tai tarkistat saamasi palkkiot tai apurahat? Tule mukaan kuuntelemaan taiteilijoille, freelancereille ja apurahansaajille tarkoitettua veroinfoa, jossa kerromme mitä tulonhankkimiskuluja ja matkakuluja  voit vähentää verotuksessa ja miten ilmoitat kulut ja tarkistat tiedot Veroilmoitus verkossa -palvelussa.

Kohderyhmä: taiteilijat, freelancerit ja apurahansaajat

Pääset seuraamaan lähetystä osoitteessa www.mediaserver.fi/live/vero.

Tilaisuus lähetetään suorana verkkolähetyksenä.

Käytämme webinaarissa Youtube Live -tekniikkaa. Suosittelemme selaimeksi Chromea, Firefoxia tai Safaria. Youtube Live ei toimi, jos käytät Windows 7 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selainta. Windows 7 käyttöjärjestelmässä tulee erityisesti käyttää Chrome tai Firefox -selainta. Windows 10 käyttöjärjestelmässä Internet Explorer selain toimii normaalisti.

Ennen tilaisuutta saat sähköpostiisi tarkemmat ohjeet osallistumisesta. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuuden voi katsoa tallenteena 19.4.2018 lähtien.

Ilmoittaudu tapahtumaan

(Verohallinnon tiedote Tinfo-tiedotteessa 15.3.2018)