Keskustelutilaisuus tietosuojauudistuksesta: Mitä taiteilijan, tuottajan tai ryhmän on nyt tehtävä? 17.4.2018

Keskustelutilaisuus tanssin ja sirkuksen toimijoille 17.4. klo 16.30–18.30 (Huom! Tilaisuuden aloitus aikaistunut, aiemmin klo 17)

EU:n tietosuojauudistus astuu voimaan 25.5.2018. Se koskee henkilötietojen turvallista käsittelyä. Tietosuoja-asetuksen määräykset koskevat sinua, jos esimerkiksi lähetät sähköpostilistalle tietoa esityksistäsi, maksat palkkoja tai käsittelet työryhmän viisumihakemuksia. Se koskee meitä kaikkia, myös taidekentällä.

Sirkuksen ja tanssin tiedotuskeskusten järjestämässä taiteilijoille ja tuottajille suunnatussa keskustelutilaisuudessa kuullaan asiantuntijavieraana tietosuojajuristi Liisa Holopaista.

Aiheesta on saatavana paljon tietoa, mutta oleellisten itseä koskevien asioiden hahmottaminen voi olla vaikeaa. Tule tapaamaan muita ja miettimään yhdessä, miten tietosuoja-asiat kannattaa hoitaa. Samalla saat myös tietää, miten sinun tietojasi kuuluu oikeaoppisesti käsitellä.

Et tarvitse pohjatietoa, mutta halutessasi voit perehtyä asiaan ennalta tietosuojavaltuutetun sivuilla.

Aika: tiistai 17.4. klo 17–19
Paikka: Sirkuksen tiedotuskeskus, Mariankatu 15 b, 00170 Helsinki

Tilaisuuteen mahtuu mukaan 15 kuulijaa. Ilmoittaudu siis heti tai viimeistään 13.4. mennessä: . Samaan osoitteeseen voit lähettää myös 13.4. mennessä kysymyksiä etukäteen.

Livestreamausta voit katsoa sivulla https://www.facebook.com/sirkusinfo