Tiedotuskeskus vierailee CircusFest-festivaalilla Lontoossa ja Circusstad-festivaalilla Rotterdamissa

CircusFest Lontoossa 18.-20.4.2018

Toiminnanjohtaja Lotta Vaulo ja kansainvälisten asioiden päällikkö Lotta Nevalainen vierailevat 18.–20.4.2018 Lontoossa CircusFest-festivaalilla. Samassa yhteydessä he tapaavat kanadalaisia yhteistyökumppaneita Canada Housesta ja Quebec Government Officesta.

Tiedotuskeskus järjestää yhteistyössä Suomen Lontoon instituutin ja Jacksons Lane -teatterin kanssa torstaina 19.4.2018 verkottumistilaisuuden  paikallisille presenttereille ja esittävien taiteiden toimijoille CircusFest-festivaalin ohjelmistossa nähtävän Ilona Jäntin ja Aino Vennan Yablochkov Candle -esityksen yhteydessä.

Jäntin ja Vennan teos esitetään Circus Festin ohjelmistossa Jacksons Lanella 19.–21.4.2018.

Circostrada-verkoston yleiskokous Circusstad-festivaalilla Rotterdamissa 2.-4.5.2018

Lotta Vaulo ja Lotta Nevalainen osallistuvat toukokuun alussa kansainvälisen sirkuksen ja katutaiteen verkosto Circostradan vuosittaiseen yleiskokoukseen, joka järjestetään Hollannissa Rotterdamissa 2.–4.5.2018 Circusstad-festivaalin yhteydessä. Lotta Vaulo osallistuu kokoukseen verkoston Steering committeen jäsenenä.

Lisätiedot: