Taidekoulu Estradi etsii sirkusopettajaa

  • Taidekoulu Estradin sirkussali

Taidekoulu Estradin sirkuslinja Lappeenrannassa etsii elokuusta 2018 alkaen vähintään yhtä sirkusopettajaa/-ohjaajaa riveihinsä.

Taidekoulu Estradilla on noin 600 oppilasta, joista noin 360 on sirkuksen harrastajia. Tämän lisäksi Taidekoulu Estradi tarjoaa projektiluontoisesti myös sosiaalisen sirkuksen opetusta, opetusta koululais- ja päiväkotiryhmille sekä muille kohderyhmille.

Taidekoulu Estradin sirkuslinja antaa sirkustaiteen perusopetusta laajan oppimäärän opetussuunnitelman mukaisesti. Opetus on tasolta toiselle etenevää ja tavoitteellista. Opetussuunnitelmaa ollaan parasta aikaa uusimassa ja uusi opetussuunitelma astuu voimaan elokuussa 2018.

Sirkusopettajan opetustunnit jakautuvat neljälle tai viidelle viikonpäivälle. Yksi opetuspäivistä on lauantai. Opetustunteja on vähintään 17 viikossa. Lisäksi on mahdollista saada lisätunteja eri projekteihin liittyen.

Opettajalta toivomme halua ja kykyä ohjata kaikkein nuorimpia, eli varhaiskasvatusikäisiä ja alakoulu-ikäisiä oppilaita, sekä perhesirkusryhmiä. Tarvittaessa Taidekoulu Estradi kouluttaa opettajaa tarvittaviin tehtäviin.

Lisätietoja Taidekoulu Estradin sirkusopettajan paikasta antavat koulun rehtori Ulla Särkinen tai sirkuslinjan vastuuopettaja Petra Mäki-Neuvonen.

Petra Mäki-Neuvonen
Sirkuslinjan vastuuopettaja
puh. 040 7001 379

Ulla Särkinen
rehtori
puh 050 556 7692