Sirkusinfon tuottajakahvit 4.5.2018: Veroilmoitusvinkkejä

Toukokuun tuottajakahvit järjestetään tiedotuskeskuksen toimistolla perjantaina 4.5. klo 10–12.30.  Aiheena on taitelijan/freelancerin/apurahansaajan veroilmoitus.

Mitä tulonhankkimis- ja matkakuluja voi vähentää verotuksessa ja miten ilmoitus tehdään? Nuora-koordinaattori Isabel González esittää tiivistetysti olennaiset asiat, jotka sinun on hyvä tietää kun tarkistat veroehdotusta tai täytät veroilmoitusta.

Tuottajakahvit on kaikille avoin aamukahvihetki, jossa tavataan kollegoja ja jaetaan tietoa sekä kuulumisia. Kaikki sirkusteosten tuotannollisten kysymysten kanssa työskentelevät, myös taiteilijat, ovat tervetulleita. Tarjolla hyvää kahvia ja pientä aamupalaa. Ilmoita osallistumisestasi kahveille 27.4. mennessä:

Tuottajakahvien yhteydessä toimistomme on avoin alan toimijoille. Voit jäädä työskentelemään toimistomme seminaaritilaan omalla tietokoneellasi tuottajakahvien jälkeen 4.5. klo 16 asti. Jos haluat keskustella jostakin asiasta henkilökuntamme kanssa, sovi palaverista etukäteen, muuten avoimeen toimistoon ei tarvitse ilmoittautua. Avoin toimisto tarjoaa mahdollisuuden kollegiaaliseen työyhteisöön.