Sirkusinfon tuottajakahvit 21.3.: Art and performance in public space

Maaliskuun tuottajakahveilla keskiviikkona 21.3. klo 15 tapaamme Kööpenhaminassa pitkään toimineen tilasidonnaiseen taiteeseen ja kaupunkitilaan keskittyvän Metropolis-tapahtumakokonaisuuden koordinaattorin Louise Kaare Jacobsenin. Hän kertoo Metropoliksen ohjelmistosuunnittelusta, residenssiohjelmasta ja muusta toiminnasta.

Metropolis – art and performance in public space:n toiminta on monimuotoista ja pitää sisällään mm. laboratorioita, joissa taiteilijat, arkkitehdit ja kaupunkisuunnittelijat työskentelevät yhdessä. Espoon Hanasaaressa Metropolis järjestää pohjoismaisen kaupunkitilan kulttuuriseen suunnitteluun liittyvän seminaarin 22.–24.3.2018, jonka johdosta Louise Kaare Jacobsen vierailee Helsingissä. Metropolista tuottaa Copenhagen International Theater.

Tilaisuus on avoin kaikille sirkusalan toimijoille ja tilasidonnaisesta taiteesta kiinnostuneille. Ilmoita tulostasi 19.3. mennessä Isabel Gonzalezille: .

Pyrimme avaamaan toimistomme sirkusalan toimijoille työskentelypaikaksi noin kerran kuussa pidettävien tuottajakahvien yhteydessä. Keskiviikkona 21.3. voit tulla työskentelemään toimistomme seminaaritilaan omalla tietokoneellasiklo 10 alkaen. Jos haluat keskustella jostakin asiasta henkilökuntamme kanssa, sovi palaverista etukäteen, muuten avoimeen toimistoon ei tarvitse ilmoittautua.