Provinssi-festivaali etsii alueohjelman toteuttajia

  • Kuva: Pasi Ahola

Provinssi-festivaali järjestetään kolmipäiväisenä 28. – 30.06.2018 Seinäjoella jo 40. kerran. Festivaali etsii alueohjelman toteuttajia avoimella haulla.

Ryhmä voi olla ammattimainen, harrastusryhmä tai täysin uusi tekijä. Tärkeintä on hyvä meininki ja valmius heittäytyä festivaalin juhlatunnelmaan. Aikaisempina vuosina alue-esiintyjinä on ollut esimerkiksi jonglöörejä, taikureita ja tulishow. Toivomme tämän vuoden alueohjelmalta yleisöä osallistavaa toimintaa, esimerkiksi sirkukseen liittyviä workshoppeja.

Provinssille ympäristöystävälliset arvot ovat tärkeitä, joten suosikaamme alueohjelmassa kierrätysmateriaaleja sekä muita ympäristöä huomioivia tapoja luoda ja toimia.

Provinssi on sitoutunut noudattamaan toimintaperiaatteita, jotka pyrkivät edistämään tasa-arvon, monimuotoisuuden ja yhdenvertaisuuden toteutumista musiikkialalla. Haluamme taata kaikille työntekijöillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä yleisöllemme turvallisen ja syrjinnästä vapaan festivaaliympäristön.

Jos olet kiinnostunut mahdollisuudesta esiintyä Provinssi – festivaaleilla, laita ohessa olevasta linkistä hakemus. Lisätiedot voi osoittaa .

https://provinssi.fi/alueohjelmahaku

(Lähde: Provinssi-festivaalin tiedote 22.3.2018)