Oh My Little Puppets! kutsuu lastenteatterin ja taidekasvatuksen ammattilaiset kohtaamiseen 12.4.2018 

Aura of Puppets ja Cirko – Uuden sirkuksen keskus yhteistyössä järjestävät Oh My Puppets! -nykynukketeatterin minifestivaalin Cirkossa 12.–14.4.2018. Tänä vuonna uutena avauksena nähdään Oh My Little Puppets! -kokonaisuus, joka on suunnattu lapsille ja lastenteatterin parissa työskenteleville ammattilaisille.

Festivaali kutsuu taidekasvatuksen ja lasten esittävien taiteiden parissa työskentelevät tahot, tuottajat ja taiteilijat keskustelemaan taiteilijoiden ja taidekasvattajien kohtaamispaikoista.

Vapaan kentän taiteilijoiden ja taidekasvattajien kohtaamiset jäävät usein sattuman varaan, ja siksi haluammekin löytää uusia muotoja ja yhteistyökuvioita yhdistää taiteilijoita ja taidekasvattajia keskenään.

Aamupäivän aikana Cirkon Maneesi-salissa nähdään kolme erilaista nykynukketeatterin esitystä lapsille. Lounaan jälkeen siirrytään Cirkon Loungeen, jossa tavataan kahvin ja keskustelun äärellä. Alustuksena kuullaan case-esimerkit, joiden pohjalta jatketaan keskustelua pienois-workshopeissa. Tilaisuuden fasilitaattorina toimii Aura of Puppetsin uusi toiminnanjohtaja Anni Sundbacka.

Keskustelu on maksuton ja mukaan mahtuu yhteensä n. 15 taiteilijaa ja  tuottajaa. Ennakkoilmoittautuminen ja lisätietoa: sanna(a)auraofpuppets.com 5.4. mennessä.
Keskustelu järjestetään Cirkossa 12.4.2018 klo 13-15

Lisätietoa: Aura of Puppets