NuoraNORD työpajat Riiassa ja Helsingissä huhti–toukokuussa

Sirkuksen tiedotuskeskuksen koordinoima pohjoismais–baltialainen kehityshankkeen NuoraNORD ensimmäinen työpaja ”Working as a producer or manager in the field of contemporary circus” järjestetään Riiassa 10.–11.4.2018. Työpajan vetää ranskalaisen tuotantotoimiston L’Avant Courrierin perustajajäsen Louise-Michèle You.

Seuraavan NuoraNORD -työpajan aiheena on strategiatyö ja projektien suunnittelu. Se järjestetään Helsingissä 16.–17.5.2018.

NuoraNORD hankkeeseen valitut osallistujat ovat nuorenpolven sirkustuottajia tai tuotantotyötä tekeviä sirkustaitelijoita, jotka työskentelevät kotimaansa sirkuskentällä erilaisissa rooleissa: Selene Abonce Muhonen (FIN), Gildas Aleksa (LIT), Marija Baranauskaite (LIT), Patricia Franke (SWE), Janis Laucenieks (LAT), Ance Strazada  (LAT), Kaito Takayama (FIN) ja Mikaela Valencia Veide (SWE).

NuoraNORD hankkeen kumppanit ovat Sirkuksen tiedotuskeskus, Pievilcigas pilsetvides biedriba/ /Re Riga! Festival, Menu spaustuve/Arts Printing House, Manegen ja Baltic-Nordic Circus Network. Hanketta on tukenut Pohjoismainen kulttuuripiste.

Tiedustelut: Nuora-hankkeiden koordinaattori Isabel González