Kurssi nukketeatteri- ja sirkustaiteilijoille: Kabareenumeroita ja muita merkillisyyksiä

Aika: 7.-8.4.2018
Paikka: Cirko, Helsinki
Opettaja: Linnea Happonen, Krepsko Theatre Group

Kahden päivän teatterikurssilla kehitellään lukuisia pieniä teatteri- ja kabareenumeroita teatteriryhmä Krepskon konstein. Kurssilla etsitään uusia esityksen alkuja sekä kummallisia kabaree-numeroita odottamattomin eri tavoin. Erikoisen kiinnostuneita olemme sekoittamaan iloisesti ajatukset nukketeatterista ja sirkustaiteesta.

Kurssille voi halutessaan tuoda mukanaan myös idean tai raakileen omasta kabaree-unelmastaan; kostyymin, jota on aina halunnut joskus käyttää tai vaikka teatterinukkeja, jotka eivät ole toistaiseksi löytäneet tietään parrasvaloihin.

Paria päivää ennen kurssia osanottajille lähetetään pieni helppo kotitehtävä.

Mahdollisuuksien mukaan osa kurssilla tehdyistä numeroista voi olla mukana Krepskon Orcik-kabareessa Cirkossa, Oh My Puppets! -festivaalilla Helsingissä 14.4.2018  Lopullinen kabaree-ohjelma muodostetaan kurssin päätyttyä.

Ilmoittaudu kurssille 16.3. mennessä: 
Kurssin hinta 20 €

Linnea Happonen, MA (Prague Academy of Performing Arts, department of Alternative and Puppet Theatre). Linnea on Prahassa vuonna 2001 perustetun teatteriryhmä Krepskon perustajajäsen ja taiteellinen johtaja. Krepskon esitykset korostavat visuaalista teatteria ja absurdia tummaa huumoria, ovat yleensä sanattomia ja yhdistävät mielellään esine- ja nukketeatteria, sirkusta sekä muita taiteen lajeja. Linnean esityksiä on nähty ympäri maailmaa teattereissa ja festivaaleilla yli 30 maassa, ja monet niistä on myös palkittu. Linnea on myös työskennellyt yhteistyössä muiden artistien ja ryhmien kanssa, mm. Akhe (RUS) ja Robert Wilson (USA).