Circus Helsingin Noxnoxnox Ruotsiin Young Movers -festivaaleille

Circus Helsingin esiintyvän ryhmän nuorten, Viola Tokolan, Mesi Lounelan ja Ronja Tuomaisen esikoisteos Noxnoxnox on kutsuttu ainoana sirkusteoksena Suomesta Young Movers -festivaaleille Tukholmaan elokuussa 2018. Young Movers on tanssin ja sirkuksen iloa ja taitoa yhteen tuova tapahtuma, johon asiantuntijaraati valitsee nuorten sirkus- ja tanssiteoksia Suomesta, Ruotsista ja Tanskasta.

Noxnoxnox sai ensi-iltansa Saksassa Kölnissä syyskuussa 2017 mahtavalla vastaanotolla. Teos leikittelee intensiivisyydellä modernin sirkuksen keinoin ja esiintyjien tekninen taso on korkea.  Teoksen Suomen ensiesitys oli tammikuussa 2018 Circus Helsingillä. Lisäesityksiä on luvassa heinäkuussa Circus Helsingin isännöimällä kansainvälisellä Ylösalas-festivaalilla, joka järjestetään 3.-8.7.2018.

(Circus Helsingin tiedote 16.3.2018)