Tarvitsetko esitystaltiointien ja liikkuvan kuvan tekijää?

Tarvitsetko esityksen, tapahtuman tai muun toimintasi taltiointia videolle? Tarvitsetko trailern tekijää, dokumentaarista kuvaamista tai digitaalista elokuvaamista tiedottamisen ja markkinoinnin tukena?

Olen Teemu Kyytinen, paitsi kuvaaja myös koreografi–tanssija. Olen tehnyt kymmeniä tanssiteostaltiointeja ja trailereita vuodesta 2009 lähtien mm. Helsinki Dance Companylle, Kinetic Orchestralle, Carl Knif Companylle, Svenska Teaternille, Raekallio Corp:lle, Tommi Kitti Companylle sekä useille freelancer-koreografeille. Olen myös kuvannut ja editoinut materiaalia markkinointi- ja dokumentointitarkoituksiin esimerkiksi Tanssin talolle  ja editoinut päättäjille suunnatun videokoosteen suomalaisesta tanssista. Ohjaamani, kuvaamani ja editoimani n. 30 minuuttinen tanssidokumentti nimeltä Hiljaiset tunteet sai loistavan vastaanoton Loikka-tanssielokuvafestivaalilla vuonna 2017.

Käytän monipuolista ammattitasoista kalustoa. Omistan mm. erittäin hyvän digitaalisen elokuvakameran (Blackmagic Ursa Mini Pro 4.6K), sekä erinomaisesti hyvinkin hämärässä tapahtuvaan kuvaamiseen soveltuvan Sony a7s -kameran, joilla voin kuvata 4K-tarkkudella.

Veloittamani hinnat riippuvat kulloisenkin toimeksiannon laajudesta ja kaluston määrästä, mutta yksinkertaisimmillaan kuvaus on hyvinkin edullista!

Mikäli tarvetta kuvaamiseen tai editoimiseen tulee, ota rohkeasti yhteyttä!

Teemu Kyytinen, p. 040 742 7792, teemu.kyytinen(at)icloud.com

Referenssejä:

Raekallio Corp: Oneiron-teoksen traileri

Tanssiteatteri Md: Secunda Prattica -teoksen traileri

(Lähde: Teemu Kyytisen tiedote 15.2.2018)