Sirkusinfon tuottajakahvit: Edinburgh Fringe 26.2.

Helmikuun tuottajakahvien aiheena on Edinburgh Fringe -festivaali sirkusteosten kansainvälisen markkinoinnin alustana.

Tervetuloa Sirkuksen tiedotuskeskukseen maanantaina 26.2. klo 10:30-12 keskustelemaan ja jakamaan hyviä käytänteitä. Mukana kokeneita Edinburgh Fringe-kävijöitä: Robert Jägerhorn, Jarkko Lehmus ja Sari Lakso sekä opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasiainneuvos Katri Santtila.

Tuottajakahvit on kaikille avoin aamukahvihetki, jossa tavataan kollegoja ja jaetaan tietoa sekä kuulumisia. Kaikki sirkusteosten tuotannollisten kysymysten kanssa työskentelevät, myös taiteilijat, ovat tervetulleita. Tarjolla hyvää kahvia ja pientä aamupalaa.

Ilmoittaudu mukaan 22.2. mennessä Isabel Gonzalezille:

Kahvien jälkeen voit jäädä työskentelemään klo 16 asti toimistomme seminaaritilaan (omalla tietokoneellasi).

Pyrimme pitämään avointa toimistoa aina tuottajakahvien yhteydessä. Nuora-koordinaattori Isabel González on paikalla ja työskentelee kanssasi omien töidensä parissa. Avoimen toimiston tarkoitus on mahdollistaa sirkusalan toimijoiden rinnakkaintyöskentely (co-working), jolloin avun ja tiedon jakaminen on helppoa ja mahdollista. Tervetuloa!