Sirkus Faktorin residenssi Tampereella huhtikuussa

Residenssiä pukkaa!

Sirkus Faktori täten onnellisena julistaa haettavaksi viiden päivän mittaisen residenssin Tampereen Hiedanrannan Kuivaamosta.

Residenssi toteutuu ajalla 16.–20.4.2018. Päivittäinen työaika on 8h (kellonajat sovitaan myöhemmin). Tämän ajan ulkopuolella tilassa voi edelleen säilyttää tarpeistoaan sekä mahdollisia rakennelmiaan.

Kuivaamo-kulttuuritila jaetaan kahden ryhmän käyttöön niin, että alatasanteella (2 ilmapistettä, nuoran kiinnityspisteet, tilan korkeus 10 m) työskentelee yksi ryhmä ja ylätasanteella (3 ilmapistettä, nuoran kiinnityspisteet, tilan korkeus 6 m) työskentelee toinen ryhmä. Tila on jaettu verhoilla.

Hae residenssiin!

Kirjoita tiivis kuvaus työryhmästä (ei CV:tä) sekä työstettävästä teoksesta (tai muusta syystä miksi tarvitsette residenssiä). Kerro kummalle puolelle haluaisitte päästä harjoittelemaan residenssijaksolla. Kerrothan myös minkälaisen julkisen tapahtuman haluatte järjestää (pienimuotoinen esim. demo, taiteilijatapaaminen…)

Tarjoamme tilan sekä mahdollisuuksien mukaan muuta apua – ei takeita  =)
emme pysty tarjoamaan majoitusta, ruokaa emmekä rahoitusta.

Hakemukset tulee lähettää osoitteeseen 28.2.2018 klo 16 mennessä otsikolla residenssi. Myöhässä tulleita hakemuksia ei hyväksytä.

Valinnoista päättää Sirkus Faktorin hallitus eikä niistä voi valittaa. Etusijalla ovat suomalaiset sirkusryhmät, jotka perustelevat ideansa/ tarpeensa hyvin.

Päätöksistä ilmoitetaan mahdollisimman pian ja viimeistään maaliskuun loppuun mennessä.