Seminaari 13.3.2018: Miten löytää hyviä ulkomaisia esityksiä ja kansainvälisiä kumppaneita?

Miten löytää hyviä ulkomaisia esityksiä ja kansainvälisiä kumppaneita?

Bravo! -festivaalin yhteydessä 13.3.2018 klo 14–17  järjestettävä seminaari on suunnattu tapahtumatuottajille ja myös esiintyville ryhmille, jotka haluavat kansainvälistyä. Seminaarissa tanssin, teatterin ja sirkuksen tiedotuskeskukset kertovat toiminnastaan ja alan kansainvälisistä tapahtumista. Lisäksi Suomessa toimivat esittävän taiteen kansainväliset verkostot ASSITEJ, Unima ja Small size esittäytyvät. Varaamme myös aikaa yleisön kysymyksille ja omille ehdotuksille. Tilaisuus päättyy festivaalin vastaanottoon: Tea time, johon kutsumme Bravo! –festivaalin ulkomaiset esiintyjät.

Aika: 13.3.2018 klo 14–17
Paikka: Annantalon auditorio, Annankatu 30, Helsinki

Ilmoittautuminen: www.annantalo.fi

Lisätiedot:
Seminaarimaksu: 5 €, sisältää kahvitarjoilun ja maksetaan ovella.

Bravo! – festivaali tuo jälleen ulkomaisia lasten ja nuortenteatterin helmiä pääkaupunkiseudulle 10.–18.3.2018. Esityksiä saapuu Israelista, Etelä-Koreasta, Belgiasta, Iso-Britanniasta, Tanskasta, Italiasta, Virosta ja Suomesta.

10- vuotissyntymäpäivää juhlivan festivaalin järjestää Suomen Assitej yhteistyössä pääkaupunkiseudun kulttuuritalojen kanssa.

Huom! Ennen seminaaria 13.3. Bravo! – festivaaleilla nähtäviä esityksiä ovat La Baracca Testoni Ragazzi: Ylösalaisin klo 9.30 ja 10.30 Malmitalo, Teater BLIK: Hov! klo 10 Taidetalo Pessi, Doble Mandoble: Mi Otro Yo – Toinen minäni klo 10 Vernissa, Sprouttheatre: Little Wonders: klo 10, 10.15 ja 10.30 Vuotalo, Teatteri Grus Grus: Koivuhiiri ja päästäinen klo 10 Taidetalo Toteemi.

Lisätietoja esityksistä ja koko festivaalin ohjelma löytyvät osoitteesta www.bravofestivaali.fi