Race Horse Companyn Urbotek maaliskuussa Stoaan

  • Race Horse Company: Urbotek. Kuva: Eero Alava
  • Race Horse Company: Urbotek. Kuva: Eero Alava.

Race Horse Companyn uusin teos Urbotek esitetään kulttuurikeskus Stoassa 22.–24.3.2018. Esitys on yhä jatkuvassa kehityksen tilassa ja vaikka sen olisi nähnytkin tammikuussa Aleksanterin Teatterissa, sopii silti odottaa jotain uutta.

Urbotekin esitysten lisäksi RHC:n toinen taiteellinen johtaja Kalle Lehto viettää maalis–huhtikuun Koneen Säätiön residenssissä Saaren kartanossa luoden ja harjoitellen uutta lapsille suunnattua sooloesitystä nimeltä Chevalier. Esityksessä keppihevossirkuksellaan kiertävä sirkustirehtööri toilailee sirkusnumeroiden kanssa muun elämänsä lomassa. Tuleva esitys tarjoaa kekseliästä keppihevostemppuilua kakenikäisille.

Maaliskuun alussa RHC:n uutena tuottajana aloittaa Antti Suniala. Hän on oman sirkustaiteilijan uransa lisäksi tuottanut Fire Circus Walkeaa ja Tango Frostbite festivaalia.

Race Horse Companyn 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi 3.–8.7.2018 Suvilahdessa järjestettävä festivaali on myös alkanut jo ottaa muotoaan. Festivaalin aikataulu ja muu informaatio löytyy pian internetistä, joten kannattaa olla tarkkana.

Joko seuraat meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä?

(Lähde: Race Horse Companyn tiedote 21.2.2018)